torsdag

Pas på pølser og bacon

Dagligt indtag af forarbejdet kød som pølser, bacon og kødpålæg, maksimerer risikoen for at få hjertesygdom.
Blot 50 g om dagen er nok til at øge risikoen for hjertesygdom med 42 %.


Forskere fra Harvard Universitetet i Boston, har gennemgået køds effekt på livsstilssygdommene diabetes, apopleksia og hjertesygdomme.Det viser sig overraskende,at rødt kød ingen effekt har,hvorimod forarbejdet kød som pølser,bacon og kødpålæg er de helt store syndere.


Nu nærmer grillsæsonen sig med sommerens pølseorgie i de danske haver.Måske er det klogt at skele lidt til helbredet og i stedet for alt for mange pølser lægge en ekstra steak på grillen eller bedre,fisk.

Kilde : Hjerteforeningen

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.