Det svar giver seniorforsker ved Institut for Husdyrbiologi-Molekylær ernæring og cellebiologi,Søren Kragh Jensen.
Vitaminerne sidder ifølge ham i vækstlaget,der hvor der er liv og frugten eller grøntsagen vokser.Både i og lige under skrællen befinder der sig flest vitaminer.Koncentrationen af vitaminer er lavere i resten af frugten.
I og lige under skrællen er hos æbler,pærer,blommer,vindruer og kartofler.
Jævnt fordelt er vitaminerne i broccoli,salat,bønner,gulerødder og ærter.
Det er vigtigt at spise hele frugten og ikke bare skrællen.Frugten indeholder fibre,som er vigtige for kroppen.
Hvis man vil være sikker på,at få flest mulige vitaminer,er det klogt at tygge den hvide skal i sig fra frugter med en sådan.
Kilde : Videnskab.dk
Spise med Mormor
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.