Bearnaisen skal være fed og lækker,smagen harmonere mellem det sure og fede,syren skal ta' toppen af smørret,give friskhed og skærpe appetitten ifølge kokkefaglærer Benny Friis Jensen.
Benny Friis Jensen,kokkefaglærer på Hotel- og Restaurantskolen,to kokke,en kokkeelev og to uden kokkefaglig baggrund var prøvesmagere på 24 bearnaisesaucer,indkøbt af 24Timer.
Der var bundkarakterer til de fleste,helt nøjagtig 19 ud af 24.Alle så ringe,at ingen vandt i smagstesten og hvor den dyreste får skældud.Der var faktisk ingen tabere,idet mange var lige ringe.
Testens dyreste bearnaisesauce, fra Cofoco Supermarché,fik en stjerne af seks mulige,fordi den havde bismag af maling.Testens billigste fra Netto,fik tre stjerner,det højeste,der blev tildelt.
Noget tyder på,at man måske skulle lave bearnaisesaucen selv.
Kilde : 24Timer
Spise med Mormor
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.