onsdag

Rædspætter og hjemmebagt rugbrød

Er man til rødspætter og hjemmebagt rugbrød,er der ingen vej udenom krostuen i Restaurant Gilleleje Havn.Den er åbent hver dag året rundt til frokost og til middag om aftenen.


Ordentlig mad i rigelige mængder,er nok så vigtig for kok og indehaver af restauranten, Annette Bylov Sørensen.



Fisk er en selvfølge,-pandestegte rødspættefileter til frokost og megastore lækre,hele rødspætter om aftenen,hvor også dampede blåmuslinger og hjemmegjorte pommes frites er på menukortet. 


Fra tidlig morgen til sen aften,brødvognen på gaden eller krostuen sælger Annettes hjemmebagte rugbrød med øl.Det er ubeskrivelig godt og værd at køre langt efter.Desuden forhandles brødet hos slagteren og i udvalgte supermarkeder i dele af Nordsjælland.


Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.