fredag

Bekymring for madforgiftning i Føtex

Åbne varmeplader med varm færdigmad,frit fremme trækker kunder,men lokker bakterier til.Maden opbevareres ved 50 grader og det er for lidt,siger en professor.Korrekt opbevaring er over 65 grader.


24Timer har checket temperaturen i 3 Føtex butikker.Højeste temperatur var 56,2 grader og laveste 49,8 grader.Bakterien Clostridium Per-frigens er herved særligt begunstiget og kan give alvorlig maveforgiftning med diarrhoe og intense mavesmerter,hvis ikke reglerne følges.


Føtex meddeler,at man følger 3-timers reglen,som er en hygiejnevejledning fra fødevarestyrelsen.Dette giver restauranter mulighed for at have buffeter stående 3 timer.



Hos Fødevarestyrelsen følger man udviklingen.

Kilde : Politiken

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.