tirsdag

Årets kok 2012 fra Stammershalle Bornholm

Fødevaremessen Foodexpo i Herning har netop kåret årets kok 2012. Vinderen blev Kokken Daniel Kruse fra Stammershalle Badehotel i Båsted mellem Gudhjem og Allinge.


Måneders hård træning ligger bag kokken nu kan kalde sig årets kok på baggrund af sin vindermenu.Den bestod af forret, syltet pighvar med østers,æble og mousseline,hertil tørret rogn og puder samt røg.Hovedretten var saltet okse og stegt due,hertil rødbede og sennep.Desserten marcipan med citronfromage,marengs og krokant.


Forud for konkurrencen fik deltagerne udleveret en kurv med råvarer bestående af bl.a østers,duer,oksehøjreb og marcipan.Opgaven lød på forret,hovedret og dessert.


Det var 21. gang konkurrencen fandt sted og dommerne,bestående af Thomas Rode andersen Kong Hans Kælder,Bo Jacobsen Restauranten,Rasmus Kofoed Geranium,Per Hallundbæk Falsled Kro og Anita Clemensen Cottagerne,enedes om Daniel Kruse som vinder.



Stammershalle Badehotel på Bornholm stammer fra 1911.Stedet fik nye ejere i foråret 2011 efter en omskiftelig tilværelse.De har på meget kort tid tryllet det gamle badehotel om til en smuk perle af feriested,hvor forkælelse og gourmetmad,frembragt af Daniel Kruse går hånd i hånd.
Stedet,der ligger lige ned til Østersøen er så rigeligt et besøg værd.

Kilde : FoodSupply

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.