Måneders hård træning ligger bag kokken nu kan kalde sig årets kok på baggrund af sin vindermenu.Den bestod af forret, syltet pighvar med østers,æble og mousseline,hertil tørret rogn og puder samt røg.Hovedretten var saltet okse og stegt due,hertil rødbede og sennep.Desserten marcipan med citronfromage,marengs og krokant.
Forud for konkurrencen fik deltagerne udleveret en kurv med råvarer bestående af bl.a østers,duer,oksehøjreb og marcipan.Opgaven lød på forret,hovedret og dessert.
Det var 21. gang konkurrencen fandt sted og dommerne,bestående af Thomas Rode andersen Kong Hans Kælder,Bo Jacobsen Restauranten,Rasmus Kofoed Geranium,Per Hallundbæk Falsled Kro og Anita Clemensen Cottagerne,enedes om Daniel Kruse som vinder.
Stedet,der ligger lige ned til Østersøen er så rigeligt et besøg værd.
Kilde : FoodSupply
Spise med Mormor
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.