onsdag

Vi er vanemennesker, når der hygges

FDB har lavet en undersøgelse som viser,at mælk ofte er første skridt på vejen ad en økologisk trappe,men at økologisk vin og sodavand ligger noget længere fremme,når det gælder vor vej ind i økologien.


Når vi skal hygge i hjemmene,er chips,matadormix og yankiebar,ledsaget af rigeligt med cola,stadig det foretrukne,endog i hjem,hvor økologien ellers har fået fat.


Øko mælk står på morgenbordet,men når det gælder slik,chips og andre søde sager,da svigter vi idealerne.


Typisk udgør varer,hvor vi forkæler os selv som chips,kager og slik,en meget lille økologisk andel,hvorimod varer som mælk,havregryn og æg sælger.


Førstepladsen indtages af mælk, efterfulgt af grønt og frugt på trejepladsen,over mest solgte økologiske varer.


Det fremhæves,at kvaliteten måske har en andel heri,idet forbrugeren simpelthen er vant til hvordan eksempelvis et godt brød skal være.Økologisk brød er hårdere end konventionelt fremstillet brød,der er mere blødt og saftigt.

Kilde : Berlingske

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.