søndag

Danske Madvaner

Hvad er det egentlig danskerne sætter sig omkring bordet til,når aftensmaden indtages i familierne.


Madkulturen, som tidligere var Måltidets Hus har gennem analysefirmaet Epinion spurgt 3.5000 danskere om deres madvaner.


Hver anden adspurgt siger,at god mad er ensbetydende med hjemmelavet mad,tilberedt af friske råvarer og så smager det godt.


Unge spiser mere fastfood end ældre,85 % spiser hjemmelavet mad mindst fem dage om ugen,Næsten hver anden spiser altid foran fjernsynet,89 % bruger mindst 30 minutter i køkkenet i hverdagen,75 % af børnefamilierne siger,at børnene har indflydelse på,hvad der sættes på bordet.
78 % køber ind efter tilbud.


AFTENSMADENS TOP TI

1 Kylling
2 Frikadeller
3 Hakkebøf
4 Pastaretter
5 Laks eller anden fisk
6 Gryderet
7 Kotelet
8 Lasagne
9 Salat
10 Boller i karry

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.