tirsdag

Kaffe i kapsler

Hører man til dem,der starter dagen med en kop morgenkaffe fra en kapselmaskine,skal man måske overveje en anden måde at lave kaffe på.


Det er ualmindeligt dyrt,at slukke tørsten på denne måde.24timer har regnet ud,at kiloprisen for fire af de mest brugte kaffekapsler,kommer helt op på 461 kroner eller 3,69 kr. pr. kop.


Almindelig tilbudskaffe,1 kg, kan til sammenligning købes for ca. kr. 50,- i supermarkedet, det giver omkring 40 øre pr. kop,så det er en dyr fornøjelse at følge trenden.


Kilde : 24timer

Spise med Mormor

2 kommentarer:

  1. Hej,

    Ja, det er rigtigt! At det er dyrt denne form for kapselkaffe.
    Men hvor er snakken kvaliteten henne? Kapselkaffe er ikke den bedste form for kaffe, det er den billige fra Føtex hellere ikke.

    Jeg vil hellere snakker om kvalitet frem for pris...

    SvarSlet
  2. Kapselkaffe er ikke nødvendigvis god, bare fordi den er dyr. Til gengæld er kiloprisen for god, formalet kaffe i detailhandlen altså også noget dyrere end de statuerede 50,- (Selv i Netto koster f.eks. Café Noir 90,- kg på tilbud).

    Hvis man gerne vil have en maskine der serverer én eller to kopper ad gangen, så vil jeg foreslå Senseo. Her er prisen omkr. 1,50 kr pr kop, altså noget under halvdelen af kapselkaffe.

    Læs min test af Senseo her: http://www.espressotest.dk/test-senseo-latte-select/

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.