fredag

Kulinarisk rejse gennem tiderne

Stenaldermad, raw food og lokale råvarer,moderne madtrends,hvis opskrifter er forfattet af tre erfarne museumsforskere i kogebog med opskrifter fra stenalder til middelalder.


Sabine Krag,arkæolog forklarer, at ideen med bogen er at folk kommer tilbage til de lokale råvarer samt finder glæde og fællesskab ved at lave og nyde mad.


Opskrifterne i bogen er baseret på naturvidenskabelige analyser af arkæologiske fund og viden om fortidens flora og fauna.


Opskrifterne er bygget op efter årstider i ånd med lokale råvarer og bæredygtighed.


En restaurant i Berlin har kontaktet forfatterne og ønsker at bygge deres køkken op omkring bogens opskrifter.


Hensigten med bogen er den,at familien ikke blot hiver Weber-grillen frem,når der skal laves mad.Her skal graves,krydres og steges i mange timer før det endelig kan konstateres om maden er lykkes.

Kilde : Kristeligt Dagblad

Spise Med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.