søndag

En smag af pålæg

Smagstest iværksat af Søndagsavisen sammen med to undervisere fra Hotel- og Restaurationsskolen i København viser,at ikke alt pålæg købt i supermarkedet er værd at sætte tænderne i.


En række bemærkninger fra eksperterne i forbindelse med testen,giver anledning til eftertanke,når det gælder danskernes yndlingspålæg,købt i supermarkedet.


Gult og syntetisk,grim eftersmag,harsk gammel gris,tam i smagen,saltet med grim eftersmag,kedelig og glinsende og så ordet presset kød eller presset kød med lidt gelé i.Det sidste er, som dommen lyder over testens absolut dårligste hamburgerryg fra Rema 1000,en skrækkelig oplevelse.


Ialt atten slags pålæg blev testet,hamburgerryg,rullepølse og spegepølse.Rema 1000 endte som nummer sjok og fik ikke mange rosende ord og ligeså hård en medfart fik Coops Xtra-rullepølse, som fik prædikatet 'smager af gammel gris og så er den harsk.

Det viste pålæg har ikke noget at gøre med pålæg,som indgik i testen.

Kilde : Søndagsavisen

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.