tirsdag

GRØD

Grød er faktisk navnet på en restaurant,grødbar,som åbnede sidste sommer i København. To unge fyre med smag for grød står bag restauranten.



Grødbaren er i godt selskab,idet den ligger nabolag til Meyers Bageri og Café Lyst i Jægersborggade.



Drengene har det synspunkt,at bare man dykker ned i konceptet,så er grød jo andet end tapetklister og havresuppe.




Den ene eje har boet et år i London.Her har grød længe været hipt,helt på linie med kaffe og croissanter.Ligesom New York,hvor kaffekæden Starbucks har lanceret grød.


- Og jo,grød er gået fra at være kikset til at være moderne.Ikke mindst takket være den nordiske madbølge,der er skyllet ind over os.


Kilde : AOK

På madbloggen 'Spise med Mormor'kan læses mere om grød.


Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.