Den del af den danske befolkning,der spiser selleri,gør det mindre end 1 gang om måneden.Selleri er en udpræget sæsonspise og flere kvinder end mænd spiser den.
Sjællænderne er dem,der spiser mindst selleri,medens der i Østjylland oftere står selleri på bordet om aftenen.
Knoldselleri har været kendt i Danmark siden 1300 tallet.Den kommer oprindeligt fra Middelhavslandene og først omkring 1800 tallet var den almindelig at dyrke i Danmark. (kilde : viskalspise.dk)
Kilde : Mad-o-meter
Spise med Mormor
Det er ellers en skam, selleri er en god og billig grøntsag, og den giver meget smag når man varmer på den, og har en god konsistens når den er rå.
SvarSletKollegiekokkene
Du har ret. M.h.t. Selleri, tror jeg den manglende interesse skyldes, at man simpelthen ikke kan lide den og den har jo unægtelig også en meget speciel stærk smag. Her er det - enten eller.
Slet