søndag

Madglæden i første række

Madkulturens opgave er at fremme den gode smag og styrke samværet,når vi samles omkring bordet.Regionale råvarer skal fremmes og så skal 7000 spejdere på madskole i år.


Den danske madkultur står overfor en række udfordringer,herunder det faktum,at forældre ofte ikke har tid til at lave mad sammen med børnene.


I skolerne er det ikke nær så udbredt med hjemmekundskab,som det var for halvtreds år siden og mange børn lærer ikke at lave maden fra bunden,hvis ikke det sker i hjemmet.


Direktør for Madkulturen,Judith Kyst mener også,at børnene skal opleve glæden ved at spise sammen  og så skal de lære noget om kostpyramiden.


Der skal skabes en generation af unge,der gider at lave mad,danskerne skal læres til at købe regionalt og så skal måltidet med familien samlet omkring fremmes.


Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.