søndag

Torsk på menuen

Det er så bidende koldt derude og så er det højsæson for torsk,en af vore farvandes lækreste fisk,men desværre også en af de dyreste.


Det skal man nu ikke lade sig gå på af.Med fordel kan i stedet anvendes en af torskens ca. 20 artsfæller,som i handelen kan fås til omkring det halve.


- Alle er de utroligt nemme at tilberede og fantastiske spisefisk. Med hensyn til smagen,er der kun små variationer.De mest almindelige arter i torskefamilien er mørksej,lyssej,kuller,kulmule,lange,brosme og hvilling.


Kødstrukturen i fisk indeholder ikke noget særligt bindevæv og de kræver kun kort tilberedningstid. - Lige hvad der er brug for i en travl hverdag.

Af hensyn til alle de gode næringsstoffer i fisk,er det en god ting,at have en eller flere faste fiskedage i ugen.


Kilde : Sundhed

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.