søndag

Træk stikket ud for en stund

Det ser ud til,at den gamle tradition med at bage sit eget brød har fået tag i os. Det er simpelthen gået hen og blevet in i en fortravlet hverdag,hvor det,at trække stikket ud for en stund med fingrene i dejen til et godt brød er,den rene lise for sjælen.


Fornemmelsen af, at komme tilbage til basics,er det,som rigtig mange søger.


Det tager kun kort tid,at røre en dej sammen og så passer den sig selv,siger indehaver af Hahnemanns Køkken og kogebogsforfatter,Trine Hahnemann.


Øvelse gør som bekendt mester.Det er nemt at bage et almindeligt godt hvedebrød,hvorimod brød som bageren bager dem,er noget mere avanceret.


Trine Hahnemanns gode råd lyder,at bruge nogle ekstra penge på økologisk mel,som man ikke længere behøver ar gå i specialbutikker for at få.Og så skal man sørge for at få skalddele og kerner med.Hvid hvedemel indeholder ikke mange næringsstoffer.

Kilde Dorthe Brøker Kristensen/Trine Hahnemann

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.