tirsdag

SALMONELLA BAKTERIER I OMLØB OBS ! ! !

Har man for nylig købt 8-12 % hakket svine- og kalvekød i enten Brugsen,DagliBrugsen,Fakta eller Kvickly er risikoen for at blive smittet med salmonellabakterier til stede.



Et parti hakket kalve- og svinekød med 8-12 % fedt er identificeret,indeholdende salmonellabakterier.Kødet,som kommer fra Hilton Foods havde en holdbarhed til mindst 31.januar 2012.Kødet er solgt over hele landet og har batchnummer : 400246504A.


Holdbarheden er overskredet,men nogle kan have købt og puttet i fryseren.
Hvis kødet ikke gennemsteges eller fejlhåndteres kan man blive smittet med salmonella. Symptomerne på en salmonellainfektion er blandt andet diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast.



Fødevarestyrelsen opfordrer til at kassere kødet eller levere det tilbage til butikken, hvor det er købt.


Kilde : Nyhederne.tv2.dk

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.