torsdag

Tre gode råd

Kostvejleder, Gitte Pedersen,tilknyttet SuperBest på Fyn,giver tre gode råd om,hvordan folk får en fornuftig tilgang til mad.



Folk skal spise varieret og den gamle læresætning om kød,kartofler og grøntsager holder stadig vand,ifølge vejlederen.



Ifølge Gitte Pedersen er det allerstørste problem,når folk glemmer at spise og det sætter sultfornemmelsen helt ud af funktion.Folk skal huske at spise,men ikke hvad som helst.Tallerkenen skal indeholde næringsrig mad som blomkål,broccoli og fisk.



Ved at spise næringsrig mad,undgår man fælder som sodavand og chokolade. - Og så skal man spise mad,der mætter godt,hvorved man undgår de mange fristelser under indkøbsturen.



Forbud mod bestemte ting nytter ikke.Fornuftig planlægning af dagens måltider er det rigtige at gøre.


Kilde : FyensStiftstidende


Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.