tirsdag

Morgenmad i Kødbyen

På Flæsketorvet i Kødbyen sælges den hele dag morgenmad,som kineserne kender den fra gaden i Beijing og det nordlige Kina.


Pandekage på dej af mungbønner,som man slår et æg ud på,der fordeles på pandekagen.Ovenpå friturestegt dej i lange stænger,to you tiao.Et drys forårsløg,en gang chilisauce og pandekagen lægges sammen og serveres i et stykke foldet papir.Lige til at spise af,medens man går.Et glas sødet soyamælk i den anden hånd udgør komplet kinesisk morgenmad.


Stedet,som ikke er en restaurant,har et par borde til at spise ved og udenfor fortæller et rødt flag,at her er åbent.


Mange kinesere savner den kinesiske morgenmad og kommer ofte i butikken og får morgenmad eller køber nudler,bønnespire eller kimchi (asiatisk surkål) med hjem.

Kilde : AOK

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.