lørdag

Penge at spare

Når der skal ryddes op i køleskabet eller køkkenskabet er det en fordél at bruge sin sunde fornuft,fremfor udelukkende at focusere på datomærkning.


Fordi varen har overskredet datomærkningen er det jo ikke sikkert varens holdbarhed er overskredet.Her er det gamle råd om at bruge sin lugtesans og sin sunde fornuft på sin plads.I gamle dage,kunne husmoderen nok lugte sig frem til,om mælken eller fløden var sur.


Kød og mejeriprodukter er de vigtigste at at at "opsnuse" og holde øje med under hensyntagen til sundhedsfaren."Tørre madvarer",der har overskredet datomærkningen, har mindre tilbøjelighed til at blive sundhedsfarlige,straks datoen er overskredet.


Jo dygtigere man er til at vurdere, - jo mindre madspild og jo lettere bliver ens husholdningsbudget.Omtanke kan spare tusinder af kroner på husholdningsbudgettet på årsbasis og vi slipper for at smide brugbar mad ud.


Spise med Mormor

1 kommentar:

  1. "Jo dygtigere man er til at vurdere, - jo mindre madspild og jo lettere bliver ens husholdningsbudget.Omtanke kan spare tusinder af kroner på husholdningsbudgettet på årsbasis og vi slipper for at smide brugbar mad ud."

    Hørt hørt! Der er generelt stor hysteri om datomærkningen, også i fleste tilfælder undøvendig - http://blogs.jp.dk/stopmadspild/2011/12/27/hysteri-om-datomaerkning/

    Tak for et godt indlæg.

    Din nye blog-læser,
    Selina

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.