søndag

Der er grænser for navne til pølser

Der er grænser for,hvad man må kalde en pølse.Det har en økologisk pølsemager i Asnæs fået at mærke.Han er af Fødevarestyrelsen blevet bedt om,at finde på andre navne til sine pølseprodukter.



Fødevarestyrelsen finder det ikke passende,at kalde spegepølser for Basil,tykke,Valnød og Øffe.


På baggrund af gældende EU lovgivning,har man bedt økologisk pølsemager Eirik Vinsand fra Mindeslund.dk,om at ændre navnene på sine pølser.


Pølsemageren er ikke enig i vurderingen og mener sig nidkært behandlet.Men regler er regler og regler skal overholdes.Derfor bøjer han sig,følger reglerne og omdøber sine produkter.

Kilde : FoodSupply

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.