mandag

MORGENKAFFE MED SALT OG ÆGGEBLOMME, TAK !

Tilbage i 1960erne var morgenkaffe med æggeblomme og salt en populær drik i Korea.Koreanerne har nu fundet dette gamle ritual, bestående af morgenkaffe, tilsat salt og æggeblomme, frem igen.


Man tager en sort kop kaffe og tilsætter forsigtigt en æggeblomme med lidt salt,pinjekerner og et skvæt sesamolie.


Meningen med denne cocktail er,at man føler sig mæt og fyldt med energi resten af dagen. Smagen er sådan set mere underordnet. - Og så kan der drikkes af én gang eller der kan nippes af flere mundfulde.



Det er ejeren af kaffebaren Caf Sanda i Seoul i Sydkorea, der har fundet den gamle morgenspecial frem og serverer den på ny, skriver The Korea Herald.

Kilde : fyens.dk

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.