Is med hyldeblomst,jordbær,rabarber,solbær og æbler står på menukortet,lægger man vejen forbi Boesen Is i den lille hyggelige fiskerby i Snogebæk på Bornholm.
Indehaveren Thorkil Boisen,laver 1. klasses økologisk is,som sælges til turister og lokale fra en lille café i havnebyen Snogebæk.I caféen kan der følges med i processen,lige fra friskmalket mælk til den færdige is.
Udover frugt er chokolade,kanel og kaffe at finde som ingredienser i den lækre ismasse,der snart står overfor sin sommersæson.
Thorkil Boisen langer is over disken hele sommeren,hver dag indtil solnedgang og hvis det ikke er nok,at nydelækkerierne på stedet,afholdes kurser i at lave is for både begyndere og øvede.
Kilde : Berlingske
Spise med Mormor
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.