onsdag

Brug resterne i madpakken og spar penge

Hvert år kasserer vi 75 kg mad.Især kødpålæg og grøntsager ryger i skraldespanden.Michael René og Preben Vestergaard fra Professionshøjskolen Metropol,opfordrer til at tænke madpakken ind i indkøbet til aftensmaden.Her vil være mange penge at spare.


Smør din egen madpakke og lær at bruge resterne fra aftensmaden i stedet for at kassere dem. Så kan der spares op til 6.000 kroner om året,hvis man normalt bruger 40 kroner om dagen på frokost.


Desuden pepper resterne madpakken en hel del op i forhold til flade madder med leverpostej og spegepølse.


En yderligere gevinst, ud over besparelsen, vil være, at man undgår at gå død hen på eftermiddagen,efter at have spist en sund, hjemmesmurt madpakke.


Frokosten er dagens vigtigste måltid.Det er der,man er aktiv og maden er afgørende for, hvordan vi fungerer resten af dagen.

Kilde : Avisen.dk /Mette Lauth

Spise med  Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.