tirsdag

Gør maden eksotisk

Skal maden virkelig være eksotisk og meget sund skal du søge den uden for døren i skoven,på marken,i grøftekanten og i haven.


Christian Bitz,ernæringsekspert,giver anvisning i hvordan og hvad man skal lede efter i jagten på planter,der skal indgå i madlavningen.Det samme gør de mange restauranter,der efterhånden serverer Ny Nordisk Mad.

Tag en søndagsudflugt i naturen sammen med familien.Saml jeres egen mad, skru op for urterne,skru ned for fedtindholdet og få masser af smag.

Skvalderkål.Brug de små friske skud,der dukker frem i foråret.

Brændenælde,fyldt med jern.Brug de friske topskud.

Ramsløg.Dufter og smager af hvidløg.Brug de små spæde blade,som er fremme nu.

Mælkebøtte.Fyldt med A-vitamin.Pluk de små nye blade.

Strandmælde,indeholder store mængder jern.Minder om spinat.Knæk stænglerne af ligesom på asparges.

Kilde : Berlingske

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.