mandag

Svært at finde på aftensmaden

Alle danskere laver mad,næsten 9 ud af 10 laver mad mindst én gang om ugen og for 1 ud af 3 gælder det,at de er i køkkenet og laver mad dagligt.Kun to ud af 100 danskere laver aldrig mad.

Opskrifter til inspiration af nye retter er populært.I ca. halvdelen af alle danske husstande står der mere end ti kogebøger på hylderne.
 

Det kan være en udfordring at finde på noget i det daglige og såmænd også i weekenden.6 ud af 10 danskere savner inspiration til den daglige mad og når detgælder weekendmad er tallene 1 ud af 3.

Næsten hver anden dansker læser en madopskrift mindst én gang om ugen,mere end 2 ud af 3 har læst en opskrift inden for de seneste 2 uger.Kvinderne læser mest.
 

De fleste danskere prøver gerne noget nyt.57 % prøver en ny opskrift en gang om måneden,nøsten 1 ud af 6 prøver en ny opskrift hver måned.

Danske husstande har mere end 10 kogebøger i reolen.Den klassiske kogebog er den foretrukne,fulgt af Internettet,blade og magasiner.
 

De unge kan godt lige at imponere og gøre indtryk på andre med deres mad.Især studerende og lærlinge.6 ud af 10 i alderen 15 - 34 år bruger mad til at gøre indtryk.

Kilde : Mad-O-Meter

Spise med Mormor
.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.