tirsdag

Fremtidens Rodfrugter

Fremtidens rodfrugter ser ud til at være kålen.Else-Marie Boyhus vurderer,at kål i den kommende tid vil opnå popularitet på linje med den popularitet rodfrugterne har opnået de sidste 15 år.
 

At rodfrugter blev så populære i køkkenet skyldtes, at kokkene begyndte at integrere kålen i spændende retter.Kålen blev populær og fandtes snart i ethvert supermarked.
 

Ny nordisk køkken bruger kål i sine opskrifter på mange spændende og forskellige måder.Det vil gøre kålen populær i befolkningen,erklærer Else-Marie Boyhus.
 

Selv på førende restauranter,dukker kålen op i dag som spændende retter.Tidligere blev kålen blot betragtet som en fattigmandsspise.
 

Indtil nu er kål på menuen alderdomsbetinget.Næsten 10 % i alderen 55-74 år spiser kål på en virlkårlig dag,medens under 5 %  i alderen 15-34 år gør det.

Kilde : FoodCulture

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.