Vigtigt er det,at undersøge hvad der er af madvarer i skabe, skuffer og køleskabe,før der handles ind.Kan det holde sig lidt endnu og hvad skal bruges straks.Her er det vigtigt,at skrive en dosmerseddel til indkøbsturen.
Brug de letfordærvelige grøntdager først og sådan noget som rodfrugter til sidst.Lav en fast resteplads i køleskabet,restehylde,opbrugshylde.
Når der laves varm mad er det vigtigt,at tænke madpakken ind og så er hjemmelavet "pålæg" meget sundere end købepålæg og i tillæg mere økonomisk.
Ha' kolonialvarer i stabelbare bokse,mærket med sidste salgsdag,det giver overblik.De fleste kolonialvarer kan holde sig adskillige måneder eller ligefrem år og det er nemt,at lugte sig frem til,om det kan spises.
Kilde : Rema 1000
Spise og Rejse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.