tirsdag

Gode råd om madspild

Gode råd om madspild med bl.a tips til hvordan vi kan ændre vores vaner,står at læse i sidste reklameavis fra Rema 1000. Rådgiverpanelmedlem af bevægelsen "Stop spild af mad",Birgitte Escherich,er behjælpelig med gode råd til at minimere madspild.


Vigtigt er det,at undersøge hvad der er af madvarer i skabe, skuffer og køleskabe,før der handles ind.Kan det holde sig lidt endnu og hvad skal bruges straks.Her er det vigtigt,at skrive en dosmerseddel til indkøbsturen.

 
Brug de letfordærvelige grøntdager først og sådan noget som rodfrugter til sidst.Lav en fast resteplads i køleskabet,restehylde,opbrugshylde.


Når der laves varm mad er det vigtigt,at tænke madpakken ind og så er hjemmelavet "pålæg" meget sundere end købepålæg og i tillæg mere økonomisk.


Ha' kolonialvarer i stabelbare bokse,mærket med sidste salgsdag,det giver overblik.De fleste kolonialvarer kan holde sig adskillige måneder eller ligefrem år og det er nemt,at lugte sig frem til,om det kan spises.

Kilde : Rema 1000

Spise og Rejse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.