Hvem husker ikke fiskemandens råb i Matador! Sådan var det og sådan har det lydt i århundreder,når fiskemændene faldbød deres varer.
Især til jul er sild rigtig aktuelle,omend vi heldigvis spiser sild året rundt.
Sild er en af de vigtigste retter på julefrokostbordet og det er derfor vigtigt,vi vælger de rigtige,mener man hos Lykkeberg Sild.
Marinerede sild,kryddersild og karrysild er nogle af de mest traditionelle på julefrokostbordet.
Især op mod jul præges silden med cognac,sherry,brændevin og krydderier og vil man købe disse julesild igen,må man vente til næste år,da de kun fremstilles én gang om året.
Sild skal opbevares på køl og et åbent glas kan holde sig i 2 uger,hvis silden er dækket af lage.
Kilde : Berlingske
Spise med Mormor
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.