søndag

Danmarks første økologiske energidrik

Tidligere Formel 1 kører indtroducerer nu danskerne for den første økologiske energidrik på markedet.



Hype Organic er navnet på det nye produkt, som er specielt udviklet for at imødekomme den stigende efterspørgsel på rene økologiske drikkevarer.



- I Danmark er vi jo ekstremt optaget af bæredygtighed og økologi i forhold til mange andre europæiske lande, udtaler Jens Christian Blokager, som er dansk importør af Hype.



- Det er som om at danskerne har større interesse indenfor økologi, uanset om det er i baren sent om natten, i fitness centret, eller i Netto en tirsdag formiddag. Vi er glade for og stolte af, at være dem der har det økologiske alternativ indenfor energidrikke og glæder os over den store interesse, fortsætter han.



Den økologiske energidrik er fremstillet uden kunstige sødemidler. Det økologiske energiboost er i stedet sødet med blandt andet rørsukker og æblesaft. Dertil Indeholder Hype Organic den c-vitaminfyldte acerola juice. Alle ingredienser er økologisk certificeret, indeholder ingen konserveringsmidler og naturligvis heller ingen kunstige farvestoffer.



Om Hype
Hype har rødder i USA og er oprindeligt startet af Barry Cox, ejer af Hard Rock Café. I dag drives virksomheden af tidligere formel 1 kører Bertrand Gachot, som de seneste år har satset på produktudvikling. Det har resulteret i flere nye varianter, herunder Hype Enlite tilegnet kvinder og nu seneste skud på stammen, Hype Organic.


Hype har egen organisation og distribution i Danmark og er allerede godt på vej mod en markedsledende plads inden for energidrikke herhjemme. Virksomheden kan i forvejen bryste sig af at have denne fornemme placering i Canada.

Kilde : Food Supply

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.