Madhistoriker Bi Skaarup har begået en bog om dansk brød og bagning gennem 6000 år.Det er en kvalificeret ekspert i historisk mad,der her fortæller.
Bi Skaarup vil være kendt fra DK4's udsendelser om mad,hvor hun sammen med Frantz Howitz både bager og laver mad og ikke mindst fortæller madens historie.
Kornsorternes udbredelse og betydning fra bondejernalderen til brødkulturens fald i det 20. århundrede.Brødets sociale historie,ovnenes udvikling gennem tiderne og diverse bagemetoder.Vi kommer omkring det hele igennem Bi Skaarups store viden og sans for detaljen.
Hvordan vi højner kvaliteten af det brød,vi sætter på bordet i dag,slår Bi Skaarup et slag for.En helt igennem oplysende og kvalificeret bog om brødets lange vej igennem 6000 år.Den er værd at læse.En bog med indhold fra Danmarks mest kvalificerede historiske kogekone.
Læs den og bliv klogere.
Spise med Mormor
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.