mandag

NETTO HOLDER FOLK FOR NAR

Når Netto annoncerer med gode tilbud er det ofte uden hold i virkeligheden.Netto er meget slem til at love varer på tilbud,varer som oftest alligevel ikke er i butikken eller er det mon i virkeligheden partivarer i ganske få eksemplarer ?
 

Søndag den 17. december.Ti æg for 8 kr..Ved middagstid søndag beklagede man i Netto,ikke at have flere tilbudsæg før mandag.Samme butik mandag,igen beklages ikke at have flere æg før tirsdag.
 

Mandag i en nærliggende Netto butik.Man beklager ikke at have flere æg før tirsdag.En frisk kylling på 1200 g.Denne er også fløjet af hylderne.
 

Vrede aldrende husmødre,der åbenbart alle skulle have billige æg i Netto,stod stimlet sammen udenfor kasseområdet.Bemærkninger som,nu er det altså snart for galt og skal vi blive ved med at finde os i det,var at høre,da man gik ud.
 

Eneste oplivende moment m.h.t. æggene er den, at Fakta også har tilbud på æg i denne uge.6 æg for 6 kr.,flotte æg og der er masser af dem. Bravo Fakta.

Spise med Mormor

2 kommentarer:

  1. Eller også har Netto af angst for andre vrede forbrugerer, nemlig os der køber ind med overbevisning om dyrevelfærd, miljøhensyn og sundhed for øje, ville gå til verbalt angreb?

    Sådan som en hel del af os har gjort det via diverse kanaler.

    Jeg synes at Netto skulle skamme sig, at sælge æg og kyllinger SÅ billigt. Det er en skændsel overhovedet at forhandle den slags. Ligesom det er en skændsel at købe det ...

    SvarSlet
  2. Fuldkommen enig me lacucinanada!

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.