Langenæs Bageriet i Århus sælger chokolader,lavet helt fra bunden af chefkonditor Palle Sørensen.I oktober vandt han guld ved VM i Paris.Disciplinen var bedste fyldte chokolader.
Efter konkurrencen er konditoren fortsat med at lave nye opskrifter.
Chefkonditoren oplyser,at de fyldte chokolader er lavet helt fra bunden,i hånden og på bedste belgiske kvalitetschokolade Callebaut.
Udover den fyldte chokolade,gik den århusianske konditors bidrag helt til tops i katagorien bedste desserttærte.Denne vil kunne købes til nytårsaften.
Michael Spottag,ejer af Langenæs Bageriet i Århus,mener da også,at mere velegnet dessert til nytårsaften findes simpelthen ikke.
Kilde : Food Supply
Mormors Juleopskrifter
Ahhh men det skal jeg da have, har lige ringet min svigerinde som er nabo til Langenæs bageriet og bedt om nogle af disse til Nytår!!!
SvarSlet