Handler i bund og grund om mad i alle dens aspekter. Vi kommer rundt om det hele,fra dyreopdræt til dyreetik,miljø og genbrug,sundhed og ikke mindst virkelighed.Råvarerne,deres tilberedning og traditionsmad. Fødevarer globalt og nationalt. Vægtreduktion i form af forskellige slankeprodukter.
mandag
Fantastisk Kirsebærvin
Frederiksdal Gods på Lolland har gjort en fremragende og fornem kirsebærvin,som faktisk ikke kan få roser nok.
Det er en hedvin,dyrket på Stevnskirsebær af klonen Birgitte.
Kokken Jan Friis Mikkelsen er sammen med to andre gået sammen i udviklingen af denne kvalitetsvin,helt på linie med god portvin.
Julen er et oplagt tidspunkt,at stifte bekendtskab med denne dejlige væske,som kun kan erhverves i visse Super Best forretninger's vinafdeling samt på nettet.
Frederiksdal Kirsebærvin
Spise med Mormor
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.