tirsdag

SÅDAN SPISER VI JULEAFTEN

Når juleroen sænker sig og vi sætter os til julebordet juleaften, er det meget forskelligt, hvad der står på de fleste juleborde, om end konkurrencen står imellem nogle få klassikere.

Der er faktisk store regionale forskelle, hvad vi rundt i landet spiser juleaften.
 

Coop Danmark har foretaget en analyse for Søndagsavisen. Den viser, at hele 60,6 % af danskerne foretrækker andesteg juleaften, mens 45,9 % spiser flæskesteg.
 
Foto : Samvirke

Hver sjette fynbo spiser medister juleaften. Det er tre gange så mange som landsgennemsnittet. Sønderjyderne spist mest kalkun juleaften, mens der i Vest- og Nordjylland er tradition for at servere chips til julemiddagen.

Kilde : Søndagsavisen

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.