fredag

SMØR OG MORMORMAD TRODSER SUND MAD

Når vi sidder og kigger fjernsyn i den bedste sendetid med brødrene Price, Mette Blomsterberg og andre med hang til god mad, så er det med til at påvirke danskerne væk fra tidens sunde madtrend.
 

Det ses som noget velovervejet og et tegn på kvalitet, at bruge smør og fløde i den gode mad.
Flere og flere danskere er begyndt at spise mormormad og bruge smør af nostalgiske grunde. Der gåes efter kvalitet og nostalgi i kontrollerede mængder.
 

Seks ud af ti danskere mener, at det er acceptabelt at bruge smør i madlavningen lejlighedsvis.
 
50erne

Karolines Køkken har en halv million besøg om måneden. Det sidste års tid er der kommet flere og flere forespørgsler på smørrebrød og retromad.

Kilde : FoodCulture

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.