søndag

VI VENDER KALKUNEN RYGGEN

Kun 8 % af os spiser kalkun juleaften og resten af året gør vi næsten ikke. Det magre kalkunkød har ry for at være tørt, så kun 1 % af de kalkuner, som opdrættes i Danmark, spiser vi selv. Resten eksporteres.
 

Romantiske amerikanske film med den store kalkunsteg, der har hvide manchetter om benene, stående midt på bordet, burde ellers nok kunne være med til at vække vores interesse for den store fugl, men det er altså ikke tilfældet.
 

En del af vor antiparti mod kalkunen skyldes angiveligt, at kalkun betragtes som slankemad og forbindes derfor ikke med velsmag.
 

På trapperne er en ny kampagne, der skal få danskernes øjne op for, hvor lækkert og velsmagende en kalkun kan tilberedes. Kampagnen skal køre i 2014 og 2015.

Kilde : FoodCulture

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.