Når det kommer til,om det er far eller mor,man har lært at lave mad af,svarer 63 %,at de har lært det af moderen i familien,medens 17 % har lært det af faderen.
Færdigheder i køkkenet ser kvinder og mænd odså forskkelligt på.Fler emænd end kvinder mener,de kan filetere en fisk og finde frem til stegetiden på en rosa roastbeef.Kvinderne derimod overgår mændene,når der skal bages boller,steges kyling,laves rødgrød,koge æg og stege frikadeller.
Kun 11 % af danskerne kan lave sauce fra bunden.Mange er blevet vant til,at bearnaisesaucen kommer fra et glas eller i en pakke pulver.
Der er stor forskel landet over,hvor ofte der bliver lavet mad i køkkenet.Flest i Sydjylland laver mad 5-7 gange om ugen.I København er det kun 50 % og mindre end en trediedel af københavnerne laver mad mere end fem gange om ugen.
Kilde : Mad-O-Meter
Spise med Mormor
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.