Handler i bund og grund om mad i alle dens aspekter. Vi kommer rundt om det hele,fra dyreopdræt til dyreetik,miljø og genbrug,sundhed og ikke mindst virkelighed.Råvarerne,deres tilberedning og traditionsmad. Fødevarer globalt og nationalt. Vægtreduktion i form af forskellige slankeprodukter.
fredag
Spis chokolade og tab dig
SPIS CHOKOLADE OG TAB DIG
Det er hørt før og lyder næsten alt for godt....
Faglærer på Kold College i Odense,Peter Rolaj er kendt i ind- og udland for sit store kendskab til chokolade. Han hævder,at spiser man blot 25-30 g chokolade før et måltid,opnås så megen mæthedsfølelse,at man efterfølgende spiser meget mindre og herved taber sig.
Chokolade skal altså ifølge Peter Rolaj være et effektivt slankemiddel.
Chokoladebar,flødechokolade og andre "lette" chokolader gør det ikke. Det skal være mørk chokolade med et højt kakaoindhold på mindst 65 %.
Summa, summarum,man bliver ikke tyk af rigtig chokolade, hævder Peter Rolaj.
Kilde: Ugeavisen Odense
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.