Handler i bund og grund om mad i alle dens aspekter. Vi kommer rundt om det hele,fra dyreopdræt til dyreetik,miljø og genbrug,sundhed og ikke mindst virkelighed.Råvarerne,deres tilberedning og traditionsmad. Fødevarer globalt og nationalt. Vægtreduktion i form af forskellige slankeprodukter.
torsdag
Efterårsferie og lune pandekager
Skal det være pandekager til morgenmad, pandekager til frokost, eller måske som hovedret eller dessert ? ?
Københavns restauranter har meget at byde på i jagten på pandekagen, af den udvalgte slags.
Hele 5 steder i byen kan vi hygge med pandekager her i den mørke tid.
Hos La Galette i Lars Bjørnstræde, serveres madpandekager af boghvedemel, ligesom de laves i det vestlige Frankrig. Der kan vælges efter nummer på spisekortet.
O's American Breakfast på Øster Farimagsgade serverer American pancakes med enten bacon eller med pølser og hashbrowns eller æg
Yans Wok i Bagerstræde, serverer pandekager, lavet af rismel, så tynde som ingenting. Fyldet udgøres af en sauce, hvorpå lægges mørt andekød med porre og agurk.
Skal det være russisk, er Restauranten i Møntergade stedet, hvor blinis, de små tykke boghvedepandekager ser dagens lys. De serveres med Oscietre-kaviar fra støren sammen med dils-grøn æggestand og syltede rødløg.
Tæt på Torvehallerne i Rømersgade ligger restaurant La Petanque. Her fås både de søde- og de salte pandekager.
Altsammen værd at besøge en lidt kedelig efterårsdag, hvor regn og rusk står for døren.
Kilde : Berlingske AOK
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.