søndag

SPIS FRUGT OG GRØNT FRA SÆSONEN

I dag,hvor det er muligt at købe frugt og grønt af enhver slags året rundt,importeret fra det meste af verden,tager vi det ikke så nøje,om vi vil ha' jordbær med fløde i november eller i februar.
 

Retter med friske grønne asparges midt på vinteren er heller ikke noget særsyn for ikke at tale om tomater,som vi spiser året rundt.
 

Sådan var det ikke tidligere.Da spiste vi jordbær om sommeren,asparges i asparegessæsonen og appelsiner til jul.Alt havde sin sæson i det danske klima og det rettede vi os efter.
 

Alligevel kan vi godt se,at solmodne tomater,hindbær,jordbær og friske ærter,er noget,der hører sommeren til.Vi har bare vænnet os til at spise det meste hele året.
 

Frugt og grønt er bedst,når det høstes i sæsonen og køber man efter årstiden,følger priserne med årstidens grønt,så her er penge at spare.

Kilde : Alt om Mad

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.