Vi har beskæftiget os med det her før og gør det nu igen. Det handler om dyrevelfærd og det står sløjt til,hvordan dyrene behandles,før vi sætter tænderne i dem.
Dyrenes Beskyttelse har lavet en guide til, hvordan kyllingernes korte og kummerlige liv forløber, før de slagtes og ender på vore tallerkener.Det er bestemt ikke munter læsning, - tværtimod,det ligner dyremishandling.
Guiden kan ses på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside her.
Det nærmeste man kommer en anstændig behandling af dyrene ses hos Løgismose Gourmetkylling.Kyllinger med industrinavne som Oliver,Smagfuld,Farmer,Majskylling og Tasty Chicken lever alle et kort og kummerligt liv.
De 5 Gaarde,som producerer Frisenborg Herregårdskylling, har ikke ønsket at levere oplysninger om produktionen.Ifølge deres hjemmeside leverer de industrikyllinger og intet tyder på,at disse kyllinger har det spor bedre end helt almindelige konventionelle kyllinger.
Kilde : Politiken
Spise med Mormor
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.