tirsdag

MADMARKED BREDER SIG

Konceptet med at sælge økologiske varer fra lokale og regionale producenter under samme tag, skal brede sig i de kommende 4 år.
 

Præstø Madmarked har planer i retning mod 40-50 nye markeder rundt i landet i de næste 4 år. Indehaver af Præstø Madmarked, Birgitte Escherich fortæller, at verden i disse år skriger efter et sådant produkt.
 

Den røde tråd er bl.a. at vise, hvordan en gris produceres og så at få ryddet op i fødevaresystemet.
 


Der er netop åbnet et nyt madmarked i Lynæs, Nordsjælland. Markedet har til huse hos den tidligere lokalkøbmand, der nu har omlagt butikken.

De nye madmarkeder fordrer, at butikken udelukkende fører økologiske varer, selv bearbejder maden i eget køkken og at valget bliver lokale og regionale leverandører.

Kilde : Food Culture

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.