Det var i 1897, at Julius Muldorff Frellsen grundlagde I.M. Frellsen og i dag er det fjerde generation, der driver firmaet med gourmetprodukter af høj kvalitet.
I 1949 blev dropskogeriet erstattet med en chokoladefabrik og på det tidspunkt voksede antallet af butikker. I dag kender vi alle en Frellsen chokoladebutik et eller andet sted og ved, hvor svært det er at gå forbi.
Kaffeforretningerne kunne efterhånden ikke svare sig og blev derfor lukket til fordel for firmaets erklærede strategi om, at sælge til et professionelt marked som kantiner, institutioner, restauranter og hoteller.
Medarbejderstaben består af ca. 380 ansatte, kaffe, the og tilbehør leveres af salgschauffører til mere end 7000 virksomheder, hoteller, restauranter og kantiner.
På chokoladesiden er der over 40 Frellsen chokoladeforretninger i hele landet.
Kilde : Frellsen chokolade
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.