fredag

UNDGÅ MADSPILD I PÅSKEN

Proppede munde med alskens lækkerier er en del af påsken og med det følger også proppede skraldespande. Kort sagt, - vi kasserer en mængde mad.


Nogle rigtig gode tips kan dog være med til at reducere det enorme madspild, danskerne her i påsken vil gøre, viser beregninger fra Fødevare & Landbrug.

  • Se hvad der er i skabene, før du køber ind
  • Brug daggammelt brød, rist det i lidt olie på panden og giv et drys salt og krydderier
  • Halvgamle rodfrugter kan puréres, smages til og blive en dejlig dip
  • Halvgamle frugter kan koges til en vidunderlig chutney
  • Frys resterne ned i bøtter, der er til at hitte rede i

Eller gør som amerikanerne, brug kartoffelskræller til de dejlige, sprøde kartoffelsvær. Læg skrællerne i saltvand et par timer, skyl dem og kog dem sprøde i olie.

Find selv på mere.



Vigtig er det, ikke at slæbe mere hjem, end der bliver købt og tænk så kreativt med resterne. Der er mad til lang tid, når man får en masse godt ud af rester.

Kilde : Jyllands-Posten

Spise med mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.