mandag

KLAMME KØDPØLSER

Benkød og slagterirester,det er hvad vi ofte får,når vi tror,at kyllingepølsen er kylling, færdigretten er reelt kød og biksemaden består af sammenpresset oksekød.
 

En kyllingepølse,som lugter af kattemad og indeholder brusk,knogler og sener,færdigretten,der er kogt og krydret så meget,at end ikke slagteren kan smage,hvad det er.Sådan er virkeligheden ofte.
 

Risikoen for at få sådanne produkter med hjem fra supermarkedet er stor,viser et tjek,som Ekstra Bladet har lavet.Varedeklarationerne er nærstuderet og en slagter har smagt på produkter,der indeholder kød.
 

Slagteren ved Kultorvet i København siger,at det er helt umuligt at smage,hvad slags kød det er.Kødrester,der er kogt,krydret og presset,så det bare smager som en form for fars,er det nærmeste han kan komme det.
 

Findus biksemad består typisk af benkød og slagterirester,cervelatpølsen fra X-tra indeholder brusk og Robert-pølser indeholder kyllingekød,udbenet af hals,nakke,bryst og skulderstykker.
 

Fødevareekspert bromatolog Orla Zink fortæller,at kødprodukter i det hele taget er fyldt med hemmeligheder.Kødaffald i større eller mindre grad som brusk,sener og knoglerester.Også rester af kirtel- og lungevæv er fundet i prøver af menneskemad.

Kilde : MetroXpress

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.