torsdag

NU KAN VI ATTER SPISE RÅ ÆG

I omkring 20 år har Fødevarestyrelsen frarådet de danske forbrugere at bruge friske rå æg i madlavningen på grund af faren for at blive smittet med salmonellabakterier.

Nu er forbuddet ophævet og det er igen muligt at bruge friske rå æg til hjemmelavet is, kager og desserter, som ikke bliver opvarmet og ikke mindst kan vi nu tillade os at lægge en rå æggeblomme over den røgede sild til et stykke mad med sol over Gudhjem.


Chancen for at redde sig en omgang salmonellaforgiftning er minimal, men stadigvæk manes til forsigtighed, når det gælder madlavning til pensionister, syge og børn. Her er det klogest at anvende pasteuriserede æg stadigvæk. 100 % garanti kan ikke gives.


Kilde : newsbreak.dk

Spise med mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.