søndag

BERETNINGER FRA FREMMEDE KØKKENER

Kokken Nikolaj Kirks nye kogebog "Beretninger fra fremmede køkkener",tager os med til klodens fjernest liggende køkkener,hvor man helt selvfølgelig spiser græshopper,som en del af naturens spisekammer.
 

Selvsamme græshopper er iøvrigt smækfyldt med proteiner,ifølge Nikolaj Kirk,der således sætter insektet til livs med største velbehag.
 
Foto : Danmarks Radio

Kokken spår faktisk græshopper til at blive en del af europæisk mad i nærmeste fremtid, da det er godt for miljøet og så er græshopper proteinrige.
 
Foto : videnskab.dk

Bogen,"Beretninger fra fremmede køkkener", der foregår i egne som Sudan, Nimibia og andre eksotiske steder,skal give inspiration til at tage på eventyr og prøve noget nyt.Grænseoverskridende for mange.

Kilde : MetroXpress

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.