torsdag

ODENSE MARCIPAN HAR DET SVÆRT I DANMARK

Udsigter til øgede afgifter,svag udvikling i datterselskaber og generelt vanskelige arbejdsvilkår i Danmark,får Odense Marcipan  til at overveje sin fremstid i Danmark.
 

Eksporten går derimod i den rigtige retning,hvorfor forventes vækst udenfor landets grænser.Ambitionen er at opnå yderligere vækst over hele linien på eksporten,hvilket skal ske ved hjælp af nye produkter og investeringer.
 

Hos Odense marcipan ser man ingen mening i at udvide produktionen og investere i Danmark,når man lige så godt kan producere i lande uden afgiftstryk og med gode afsætningsmuligheder.Lande som Sverige,Tyskland og Italien frister.
 

Bæchs Conditori producerer dybfrossen finkonditori,hel- og halvfabrikata til såvel bageri,foodservice og detailmarkederne i Norden.Italienske Natural Food producerer marcipanmasser og forarbejdede mandelprodukter til industrien.Iørigt indgår Odense Marcipan som en del af den norsk ejede Orkla-koncern.
 

Kilde : FoodSupply

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.