lørdag

Opvarmning af mad i mikroovnen

Gårsdagens rester og andet der skal på bordet foregår nemt og hurtigt i mikroovnen,men ofte bliver maden,der i går var sprød nu blød.
 

Forskellige små fif,kan sikre et godt resultat og ofte hedder hemmeligheden bag et godt resultat, vand.
 

Det gælder om,at bevare væskeindholdet i det,der varmes op.Opvarmning med mikrobølger gør,at ,maden mister en del af sin væske.
 

For at bevare væsken i maden er det tilrådeligt at lægge den i en dyb tallerken eller skål og og dække den til med madpapir eller mikroovnsfolie,som ikke skal røre maden.
 

I mad fra mikroovn er varmen fordelt anderledes end mad,lavet på komfuret.Mikroovnsmad røres rundt inden servering for bedre at fordele varmen.Og så bør maden stå et øjeblik,inden den serveres.

Kilde : Samvirke

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.